Skip to main content

De bouw van uw huis in onze handen? Een veilige keuze!

Met gemiddeld 10 renovatie- en nieuwbouwprojecten per jaar blijven we een "klein" bouwbedrijf, hetgeen een persoonlijke service garandeert. Tegelijkertijd zijn we "groot" genoeg om met de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen werken. Als bouwheer heeft u een grote vrijheid in het uitvoeren van eigen werken. Onze minimuum inbreng is ruwbouw-winddicht met bepleistering.

Verbouwen? Bij ons bent u aan het goeie adres!

Een partner om samen met jou die verbouwingswerken te realiseren, kan je veel verbouwstress besparen. Jeroen Vermeulen bvba is er om het hele proces vlotter te laten verlopen. Van het tekenen van de plannen, tot de keuze van de materialen en de werfopvolging, Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen BVBA zorgt voor een volledig zorgeloze renovatie van je woning.

De Renovatie-adviseur

Heb je al een duidelijk beeld van wat je precies wil aanpassen bij de renovatie van je huis? Of zoek je een renovatiebedrijf dat je verbouwideeën kan vertalen naar een haalbaar plan? Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba bekijkt samen met jou de plannen of jouw ideeën voor de verbouwingswerken.

De renovatie-adviseur bekijkt met jou wat technisch mogelijk is. Ook de materialen die gebruikt zullen worden, de planning en de kostenraming worden grondig met jou besproken. Zo kom je tijdens het renoveren niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hij zal je ook informeren of er al dan niet met een renovatie architect moet samengewerkt worden.

Goede afspraken

Een van de grootste ergernissen bij renovatiewerkzaamheden zijn afspraken die niet worden nagekomen. Bij Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen BVBA maken we aan het begin van het renovatieproject heel duidelijke afspraken waar we niet van afwijken. Afspraken over de kosten van de renovatie, de planning en oplevering. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat je van Jeroen Vermeulen bvba kan verwachten.

Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba stuurt je niet van het kastje naar de muur. Gedurende de renovatie van je woning volgt één persoon de werkzaamheden op van A tot Z. Als klant heb je dus één enkel aanspreekpunt voor al je vragen.

Planning

Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba garandeert je een duidelijke planning voor je verbouwing, een timing waar we ons ook aan houden. Want niks is zo vervelend als verbouwingswerken die maar blijven duren. Tijdens het renoveren streeft Jeroen Vermeulen bvba ernaar om niet alleen binnen je budget te werken, maar ook binnen de termijn die werd beloofd. Daar kan je op rekenen.

Contacteer ons nu!

We helpen u op weg met uw oprit of terras!

Jeroen Vermeulen bvba is al enkele jaren uw trouwe partner in het leveren en plaatsen van opritten & terrassen, beton-producten en natuursteen. Het ruime assortiment van oprit- en tuinproducten biedt een totaaloplossing voor elke tuin. De betonproducten zijn benor gekeurd, de natuursteenproducten zijn altijd van de eerste keus met zorg geselecteerd.

Opritten

  • Weg met het hobbelig, modderig of oneffen stukje grond voor uw garage of carport!
  • We leggen in alle professionaliteit uw oprit aan: Dit kan in natuursteen, betonklinkers, grind of gepolierde beton.
  • Bekijk alvast enkele zéér geslaagde eindconcepten en laat u overtuigen door de sprekende foto's.
  • Contacteer ons volledig vrijblijvend voor een prijsofferte, of gewoon, met een praktische vraag!

Terrassen

  • Niets leuker dan een mooi zonnig terras op een warme zomerdag.
  • Wij kunnen helpen bouwen aan dat ultieme moment.
  • We leggen uw terras zonder problemen aan.
  • Figuren of moeilijke structuren zijn een uitdaging voor ons.

Laat u vloeren door onze prijzen!

Jeroen Vermeulen plaatst ook uw vloer- en wandtegels of faiencen. Wij zijn verdeler van vele gekende merken zoals: V.B., Floorgres, Cotto D'Este, Casalgrande, Aparigi, Kronos, Taugrés, Energie Ker, Caesar, Pavigres, Cerev, Immola, Kerlite, ...

Wij genieten een uitstekende reputatie inzake de plaatsing, zowel voor nieuwbouw als renovatie, residenties, bedrijven, kmo's...

Vlugge en uitstekende afhandeling van de werken.

Op aanvraag sturen we u een overzicht van onsn ruim aanbod soorten vloeren, wandtegels en onderhoudsproducten.