1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

phone+32 496 20 04 70

Over ons Ontstaan en evolutie

Jeroen Vermeulen BVBA uit Proven is een bouwbedrijf met een lange traditie. Overgrootvader Jules startte als aannemer. Hij kreeg aanzien als 'stielman' en zijn zoon kwam de zaak versterken.

Ondertussen is met Jeroen de derde generatie Vermeulens bezig. Jeroen Vermeulen bvba bouwt en renoveert in de hele Westhoek, meer bepaald in de regio Poperinge-Ieper. Ook in Frans-Vlaanderen gaat hij aan de slag.

Bespaar nu Vind uw premies hier

premiezoeker logo

Wij zijn lid van Confederatie Bouw

confederatiebouw

De bouw van uw huis in onze handen? Een veilige keuze!

House in hand Met gemiddeld 35 woningen per jaar blijven we een "klein" bouwbedrijf, hetgeen een persoonlijke service garandeert. Tegelijkertijd zijn we "groot" genoeg om met de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen werken. Als bouwheer heeft u een grote vrijheid in het uitvoeren van eigen werken. Onze minimuum inbreng is ruwbouw-winddicht met bepleistering.

Wij werken echter graag af tot en met de sleutel op de deur.

Nu dat de werken aan onze woning afgerond zijn, willen wij jullie bedanken voor de prestaties die jullie geleverd hebben.Wij zijn zeer tevreden, zelfs onze buren die voorbijkomen vinden dat er mooi werk geleverd is. Wanneer zij zelf ooit willen renoveren zullen zij jullie zeker contacteren. Bedankt voor alles en vriendelijke groeten. Familie Ramaekers-Vranken

Je huis bouwen: de aanpak van Jeroen Vermeulen bvba

Je hebt een droomhuis in gedachten. En bij Jeroen Vermeulen bvba weten we heel goed dat dit niet in één standaardformule te vatten is. We bouwen je huis helemaal zoals jij het wil. Maar dan zonder de kopzorgen en praktische bekommernissen die daarbij komen kijken.

Vrijheid

De bouwstijl, de inpassing in het landschap, het interieur,… alles moet tot in de puntjes kloppen. Onze bouwadviseur en architect ontwerpen samen met jou de plannen om het huis te bouwen dat bij je past. Helemaal naar jouw smaak en budget.

Architect

Jeroen Vermeulen bvba kent verschillende ervaren architecten, elk met hun eigen stijl. Wil je liever een woning bouwen op basis van een ontwerp van je eigen architect? Dat kan natuurlijk ook. Jeroen Vermeulen bvba biedt je de vrijheid om alle keuzes in het bouwproces zelf te maken. Dus ook de keuze van een architect.

Bouwgrond

Heb je al het perfecte stukje bouwgrond voor je nieuwbouw gevonden? Dan gaat de architect meteen aan de slag om je nieuwe huis daar op in te plannen. Als je nog geen bouwgrond hebt, zoeken we er samen een uit ons aanbod van bouwgrond te koop.

Geen verrassingen

Onze bouwadviseur licht je volledig in over het financiële plaatje, de wettelijke bepalingen en de organisatie van het bouwproject. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, voordat je je huis begint te bouwen. Geen verrassingen of onzekerheden.

Vlekkeloze werfopvolging

Werfopvolging, overleg en bijsturing. Onze projectleiders zorgen ervoor dat de bouwwerken vlot vorderen en dat eventuele problemen snel worden opgelost. In overleg uiteraard. Dat is alweer een zorg minder.

Jeroen Vermeulen bvbaneemt al jouw bouwzorgen over en volgt het hele project op. Bij het bouwen van je woning kan je alles zelf kiezen: van de architect tot de gebruikte materialen. Of je kan alles aan Jeroen Vermeulen bvba overlaten, aan jou de keuze.

Jeroen Vermeulen bvba bouwt je huis op je eigen stuk bouwgrond of op een bouwgrond uit ons aanbod.

Contacteer ons nu!