1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

phone+32 496 20 04 70

Over ons Ontstaan en evolutie

Jeroen Vermeulen BVBA uit Proven is een bouwbedrijf met een lange traditie. Overgrootvader Jules startte als aannemer. Hij kreeg aanzien als 'stielman' en zijn zoon kwam de zaak versterken.

Ondertussen is met Jeroen de derde generatie Vermeulens bezig. Jeroen Vermeulen bvba bouwt en renoveert in de hele Westhoek, meer bepaald in de regio Poperinge-Ieper. Ook in Frans-Vlaanderen gaat hij aan de slag.

Bespaar nu Vind uw premies hier

premiezoeker logo

Wij zijn lid van Confederatie Bouw

confederatiebouw

Verbouwen? Bij ons bent u aan het goeie adres!

Image IIs je huidige woning toe aan een stevige opfrisbeurt en ben je op zoek naar een renovatiebedrijf dat je ideeën omzet in realiteit? Dan ben je bij Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen BVBA aan het juiste adres.

Een partner om samen met jou die verbouwingswerken te realiseren, kan je veel verbouwstress besparen. Jeroen Vermeulen bvba is er om het hele proces vlotter te laten verlopen. Van het tekenen van de plannen, tot de keuze van de materialen en de werfopvolging, Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen BVBA zorgt voor een volledig zorgeloze renovatie van je woning.

De Renovatie-adviseur

Heb je al een duidelijk beeld van wat je precies wil aanpassen bij de renovatie van je huis? Of zoek je een renovatiebedrijf dat je verbouwideeën kan vertalen naar een haalbaar plan? Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba bekijkt samen met jou de plannen of jouw ideeën voor de verbouwingswerken.

De renovatie-adviseur bekijkt met jou wat technisch mogelijk is. Ook de materialen die gebruikt zullen worden, de planning en de kostenraming worden grondig met jou besproken. Zo kom je tijdens het renoveren niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hij zal je ook informeren of er al dan niet met een renovatie architect moet samengewerkt worden.

Goede afspraken

Een van de grootste ergernissen bij renovatiewerkzaamheden zijn afspraken die niet worden nagekomen. Bij Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen BVBA maken we aan het begin van het renovatieproject heel duidelijke afspraken waar we niet van afwijken. Afspraken over de kosten van de renovatie, de planning en oplevering. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat je van Jeroen Vermeulen bvba kan verwachten.

Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba stuurt je niet van het kastje naar de muur. Gedurende de renovatie van je woning volgt één persoon de werkzaamheden op van A tot Z. Als klant heb je dus één enkel aanspreekpunt voor al je vragen.

Planning

Bouwbedrijf Jeroen Vermeulen bvba garandeert je een duidelijke planning voor je verbouwing, een timing waar we ons ook aan houden. Want niks is zo vervelend als verbouwingswerken die maar blijven duren. Tijdens het renoveren streeft Jeroen Vermeulen bvba ernaar om niet alleen binnen je budget te werken, maar ook binnen de termijn die werd beloofd. Daar kan je op rekenen.

Contacteer ons nu!